Numeroloog - Paranormale gaven paragnosten uit Aalst
Voordelen voor Oiljstenaars
Paragnosten Oilsjt
Tarotkaart van de dag
Fotoreading
paragnostaalst.be / paragnosten / paranormale-gave-paragnosten / Numeroloog /
   
  Paranormale gave Numeroloog
     
 
Numeroloog
Een Numeroloog is een persoon die gelooft dat elk getal een eigen kenmerk en eigen eigenschap heeft. Numerologie is dan ook een studie van getallen en hun betekenis. De Numerologie maakt vooral gebruikt van de gehele getallen dat wil dus zeggen de getallen van 1 tot en met 9. Elk van deze 9 basisgetallen heeft een eigen betekenis:

1. enkeling, pionier, leider
2. strever naar evenwicht, geduldig
3. optimist, communicatief, expressief
4. praktisch, harde werker, gedisciplineerd
5. avonturier, reiziger, vrijheidslievend
6. harmonieus, dienstvaardig, huismus
7. filosoof, denker, paranormaal begaaft
8. leider, rechtvaardig, macht
9. meelevend, ruimharting, rechtvaardig

Toch worden sommige getallen niet terug gebracht tot een enkel cijfer, dit zijn de cijfers 11, 22 en 33, deze getallen noemt men ook wel de meestergetallen, deze meestergetallen hebben een biezondere betekenis dit is omdat de persoon op wie deze getallen betrekking hebben een speciale rol in dit leven moet vervullen.

De betekenis van deze meestergetallen zijn:
11. mentaal sterk, intuitief, vernieuwend
22. staat voor invoelen van mensen
33. adviseurs, komen in aanraking met macht en onmacht vaak ook met manipulatie.

Volgens de Numerologen wordt het leven van elk mens bepaald door 2 belangrijke getallen: het getal dat je van je geboortedatum afleidt en het getal dat je op basis van je volledige naam berekent. Je geboortegetal vertelt iets over je karakter, je vaardigheden, je kwaliteiten, waar ben je van nature goed in, wat zijn je positieve eigenschappen, wat zijn je negatieve eigenschappen.

Om het geboortegetal te berekenen, tel je de cijfers van de dag, de maand en het jaar waarin de persoon geboren is op. Als de persoon bijvoorbeeld geboren is op 21 november 1964 tel dat de cijfers op de volgende manier op: 2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 6 + 4 dus de dag plus de maand plus het jaartal . Tel daarna dan wederom de twee cijfers ook weer bij mekaar op en dan krijg je je geboortegetal wat in dit geval het cijfer 7 is.
Let wel: je naamgetal wordt afgeleidt van de volledige naam die je bij je geboorte hebt gekregen dus de naam die in het bevolkingsregister staat ingeschreven. Je kunt op vele manieren je relatie bekijken doormiddel van numerologie. Doormiddel van numerologie kan je belangrijke data in je relatie laten analyseren. Je kunt ook de namen binnen een relatie laten analyseren doormiddel van numerologie om zo een antwoord te krijgen op alle vragen waar je mee worstelt. Doormiddel van numerologie binnen je relatie kun je ook te weten komen waar je relatie naar toe gaat en hoe je toekomst er uit zal zien.

Wat kan numerologie over jouw relatie vertellen.

Wat de numerologie over je liefdes relatie zegt kun je berekenen doormiddel van je eigen geboortedatum en die van je partner. De meeste informatie die je op het internet vindt over numerologie binnen een relatie is erg algemeen zodat deze haast op iedereen van toepassing is. Om een goede betrouwbare en juiste numerologie analyse over je relatie te krijgen kunt u contact met één van onze ervaren paragnosten opnemen!

Om meer te leren over jezelf en je partner binnen jullie relatie kun je numerologie gebruiken! Onze paragnosten geven u een 100% vertrouwelijk en betrouwbaar numerologie analyse! Wacht niet langer af hoe je relatie gaat lopen neem nu contact op met onze paragnosten voor je eigen numerologie analyse.Wat is getallensymboliek?

Eén van de oudste voorbeelden van getallensymboliek kan men terugvinden in de bijbel. De getallen 3 , 4 en 5 zijn onder andere heilige getallen in de getallensymboliek. Zo heeft elk van deze getallen binnen de getallensymboliek een eigen betekenis. De betekenis van de getallen binnen de getallensymboliek zijn als volgt: 3 staat voor beslissend, 4 duidt op beweging en 5 wil zeggen organieke eenheid.

De getallensymboliek in jouw leven.

Door het moderne leven heeft de getallensymboliek de afgelopen jaren een nieuwe invalshoek op wereldse gebeurtenissen geleverd. Door berekeningen met bepaalde datums uit te voeren krijgt een getal een bepaalde betekenis binnen de getallensymboliek. Ook voor datums die voor jou belangrijk zijn kan de getallensymboliek zijn betekenissen onthullen.

Welke datums zijn belangrijk voor jou?Laat ze nu door een kenner van getallensymboliek analyseren en kom er zo achter wat de betekenis is.Volgende paragnosten hebben de gave Numeroloog:


Tineke
MathildaNili
Renata
Petrus
 
   
 
lees reacties
contact formulier
agenda paragnosten
Uw voordelen
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Uw voordelen
 
 
  Paragnost Aalst Paragnostaalst.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer