timmy33 is : 02:57:40
Voordelen voor Oiljstenaars
Paragnosten Oilsjt
Tarotkaart van de dag
Fotoreading
paragnostaalst.be / paragnosten / onze-paragnosten / Maia /
   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Maia
   
  Getuigenis over Maia
Maia
Bel met paragnoste Maia
Helderziend 150 cpm 0903 - 416 42
Helderwetend 90 cpm 90cpm voor leden
Heldervoelend   PIN  2797
 
       
    Wat zegt paragnoste Maia over zichzelf:  
       
    Hallo lief mens, ik ben paragnoste Maia. Ik ben helderwetend, heldervoelend, een empaat. Ik ben gespecialiseerd in tarotleggingen. Als je ergens mee zit en je belt mij, dan zal ik een kaartje voor je leggen. Deze kaarten zijn een verbinding tussen jouw onbewuste en gidsen en ook mijn intuitie en gidsen. Heel vaak komt er in de legging een nieuw inzicht, een oplossing , een andere zienswijze en een hernieuwde hoop tevoorschijn.
Ik ben vooral gespecialiseerd in relaties, soul connections en tweelingzielen en ook spirituele ontwikkeling, maar ik kan je met alle thema's helpen. Denk aan: wat nu te doen in deze situatie, algemene legging, vorig leven legging, etc.
Mijn visie is dat je hier op aarde bent om je lessen te leren en dat je dus medeschepper bent van je eigen lot. De kaarten laten zien waar je mag groeien en ontwikkelen, wat je les en thema is van dit moment. Soms kan dat confronterend zijn (groeien is schuren), maar het kan je helpen om een stapje verder te komen, zeker als je vastzit of last hebt van terugkerende patronen. De tarot vertelt je niet wat er gaat gebeuren, dat zou je eigen verantwoordelijkheid wegnemen. Het laat je mogelijkheden zien, zodat je actie kunt ondernemen voor je de toekomst die jouw ziel wil voor je. Tenslotte kan ik je ook advies geven voor bepaalde bach bloesem remedies als de patronen duidelijk zijn. Tot horens, lieve groetjes Maia.
       
    Paragnoste Maia was laatst online op 19 januari.  
       
 
Heldervoelend
Helderwetend
Helderziend
 
         
  Maia is een fijne dame, die heel goed weet wat ze zegt, zonder dat ik haar iets vroeg, zei ze me de situaties waar ik me nu in bevind. wat er zich afspeelt en hoe het zal verlopen en zijn. En het klopte meer dan helemaal!!! Ik kan alleen maar zeggen: Een echte aanrader!

M
 
         
Plaats reactie
Fotoreading
Plaats reactie
   
  Agenda Maia
AANWEZIG MAART 2024
     
 
VRZAZOMADIWODO
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in maart aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Agenda paragnosten
  Bel goedkoper
 
 
 
  Paragnost Aalst Paragnostaalst.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer