is : 09:34:42
Voordelen voor Oiljstenaars
Paragnosten Oilsjt
Tarotkaart van de dag
Fotoreading
paragnostaalst.be / paragnosten / onze-paragnosten / Alea /
   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Alea
   
  Getuigenis over Alea
Alea
Bel met paragnoste Alea
Luisterend oor 150 cpm 0903 - 416 42
Pendelen 90 cpm 90cpm voor leden
Kaartleggen   PIN  2650
 
       
    Wat zegt paragnoste Alea over zichzelf:  
       
    Welkom lieve vraagsteller, stelster, mijn naam is Alea. Als geen ander begrijp ik dat je soms behoefte kunt hebben aan een onbevooroordeeld luisterend oor die je inzichten en handvatten kan bieden. Ik ben een helderhorend, helderhorend en intuïtief gesprekspartner en met liefde help ik je om inzichten te verkrijgen in jouw levenspad. Door mijn intuïtieve gave en het contact met mijn gidsen geef ik door wat ik door mag krijgen en help ik jou bij het doorlopen van processen. Denk hierbij aan tweelingzielen, levenslessen, wet van aantrekking en andere levensthema's. Door mijn werk als psychotherapeut gecombineerd met lichaamswerk krijg ik veel te maken met trauma en het leren loslaten van oude pijn energie en zal ten alle tijden eerlijk zijn in datgene wat ik zie. Ik werk met verschillende kaarten zoals de Lenormand, soms met een combinatie van verschillende decks en mijn pendel, dit is allemaal afhankelijk van onze energie-uitwisseling in het moment!

Uiteraard kan ik een luisterend oor bieden mocht dat hetgeen zijn waar je behoefte aan hebt. Op basis van mijn intuïtie en mijn kaarten kan ik een beeld schetsen van de situatie zonder je onnodig aan de lijn te houden.

Wees welkom. Paragnoste Alea.
       
    Paragnoste Alea was laatst online op 18 maart.  
       
 
Kaartleggen
Luisterend oor
Pendelen
 
         
  Hoi Alea, wat fijn dat je zo eerlijk bent en nuchter. Je zegt wat je ziet en vertelt geen sprookjes. Dank dat je meedenkt over het spirituele bad en het reinigen van alle negatieve energie. Het blokkeert mij en dat voelde je heel goed. Wat je zei over D. klopte precies, het is ook een kwestie van tijd. Fijn dat je mij uit mijn paniek kon halen. Tot heel snel hoor. X je.

F.
 
         
Plaats reactie
Plaats reactie
   
  Agenda Alea
AANWEZIG MEI 2021
     
 
ZAZOMADIWODOVR
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in mei aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Agenda paragnosten
  Bel goedkoper
 
 
 
  Paragnost Aalst Paragnostaalst.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer