Yoga - Paranormale gaven paragnosten uit Aalst
Voordelen voor Oiljstenaars
Paragnosten Oilsjt
Tarotkaart van de dag
Fotoreading
paragnostaalst.be / paragnosten / paranormale-gave-paragnosten / Yoga /
   
  Paranormale gave Yoga
     
 
Yoga
Yoga (vertaald: "juk", "verenigen", "beheersen") is in zijn brede context: een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met God te bereiken. In een meer alledaags, westers concept wordt met yoga hatha yoga bedoeld: een tak van yoga (hatha yoga) die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing over de geest en vooral het lichaam te verkrijgen.

Indiakundige Jean Herbert definieert yoga eveneens met twee betekenissen die nauw met elkaar samenhangen. Zijn definitie luidt als volgt: "yoga is de staat waarin de mens zich onder één juk met het Goddelijke bevindt, d.w.z. verbonden met het Goddelijke, zoals dit wordt uitgedrukt in het woord religie. Met een kleine variant drukt het woord yoga de toestand uit, waarin de waarneembare mens ook verbonden is met de wezenlijke mens, d.w.z. waarin de mens zijn ware aard heeft herkregen en er in overeenstemming mee leeft..

De yogatechniek, hoe deze ook mag zijn, is een discipline, waardoor de mens tracht tot de staat van yoga te komen."Volgende paragnosten hebben de gave Yoga:


 
   
 
lees reacties
contact formulier
agenda paragnosten
Uw voordelen
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Uw voordelen
 
 
  Paragnost Aalst Paragnostaalst.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer